Kde nás najdete

Adresa

Vrchlického 10, Polička 57201

Pro koho je služba určena

Senioři

Lidé se zdravotním postižením

Rodina, děti, mládež

Kontaktní údaje

Typ služby

Poskytovatel
Oblastní charita Polička

Kraj
Pardubický kraj

Způsob poskytování
terénní

Korespondenční adresa
Vrchlického 16, Polička 57201

Vedoucí služby
Mgr. Bc. Karel Indruch

Registrační číslo služby

Poslání a cíle

Osobní asistence je tu pro všechny, kteří přes své zdravotní a věkové omezení nebo jiné těžkosti chtějí žít naplněný a smysluplný život.

Pomáháme lidem se zdravotním omezením zvládat to, co sami již nejsou schopni zajistit. Pomáháme seniorům v čase, kdy s nimi nemůže být jejich rodina. Pomáháme našim klientům, kteří jsou dlouhodobě izolováni kvůli svým omezením, znovu se účastnit společenského života.

Cílové skupiny

senioři, osoby s tělesným postižením, osoby se zrakovým postižením, osoby se sluchovým postižením, osoby s mentálním postižením, osoby s kombinovaným postižením, osoby s chronickým onemocněním

Činnosti

pomoc při zvládání běžných úkonů péče o vlastní osobu, pomoc při osobní hygieně, pomoc při zajištění stravy, pomoc při zajištění chodu domácnosti, výchovné, vzdělávací a aktivizační činnosti, zprostředkování kontaktu se společenským prostředím, pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí