Aktuálně

Do Poličky zavítá soubor Schola Gregoriana Pragensis pod vedením D. Ebena
3. října 2022 Aktuálně

Do Poličky zavítá soubor Schola Gregoriana Pragensis pod vedením D. Ebena

Srdečně Vás zveme na tradiční benefinčí koncert. Tentokrát přijal pozvání soubor Schola Gregoriana Pragensis pod uměleckým vedením Davida Ebena.  Benefiční koncert Scholy Gregoriana Pragensis bude kulturním zážitkem, který se odehraje v klidném prostředí kostela sv. Jakuba v Poličce ve čtvrtek 4. listopadu 2022 od 17 hodin.

Výprodej do tašky
3. října 2022 Aktuálně

Výprodej do tašky

Ve čtvrtek 13. října od 8:30 do 16:00 v poličském domě Jordán proběhne již tradiční výprodej do tašky z našeho obchůdku Fimfárum. Stačí přijít, koupit si od nás papírovou tašku za 59 Kč, a vše, co se do tašky vejde, si odnášíte domů. Od podzimních svetrů po dětskou obuv.

Vedoucí hospice Jitka Kosíková oceněna za příkladnou praxi v paliativní péči
29. září 2022 Aktuálně

Vedoucí hospice Jitka Kosíková oceněna za příkladnou praxi v paliativní péči

Velká gratulace

Dovolte mi podělit se s vámi o radostnou zprávu, kterých v dnešní době není nikdy dost.

Na Celostátní konferenci paliativní medicíny v Ostravě, která proběhla ve dnech 24. – 25. 9. 2022, obdržela Mgr. Jitka Kosíková, vedoucí našeho Domácího hospice sv. Michaela, Cenu za příkladnou praxi v paliativní péči. Prestižní Cenu uděluje Česká společnost paliativní medicíny.

Tři nejdůležitější věci. Vystoupili jsme na celostátní konferenci paliativní medicíny
28. září 2022 Aktuálně

Ve dnech 24. – 25. 9. 2022 se v Ostravě konala Celostátní konference paliativní medicíny, v rámci které byl v bloku MZ ČR: Paliativa II (podpora mobilní paliativní péče) představen i náš Domácí hospic sv. Michaela.

Paní věší prádlo/papuče na podporu Domácího hospice sv. Michaela
19. září 2022 Aktuálně

Paní věší prádlo/papuče na podporu Domácího hospice sv. Michaela

Držme se až do konce DOMA. Osvětová akce na podporu domácích hospiců každoročně vrcholí Papučovým dnem. Oblíbená kapela Paní věší prádlo zahraje na podporu našeho domácího hospice. Tentokrát tedy nebude věšet prádlo, ale papuče. V pátek 30. září 2022 vás zveme na koncert Paní věší prádlo a Anopheles do Divadelního klubu v Poličce. A proč zrovna papuče?

DUŠEKVÍZOVÁNÍ aneb hospodský kvíz nejen o duši
12. září 2022 Aktuálně

DUŠEKVÍZOVÁNÍ aneb hospodský kvíz nejen o duši

Do třetice všeho dobrého plánují pracovníci sociální služby Otevřené dveře Oblastní charity Polička a iniciativy Na rovinu procvičit mozkové závity soutěživých jedinců a vyzkoušet v rámci hospodského kvízu jejich znalosti v oblasti duševního zdraví a Pardubického kraje. Hospodský kvíz Dušekvízování odstartujeme ve čtvrtek 6. října 2022 od 18 hodin v Divadelním klubu v Poličce.