Vánoční pozornost přinesla radost klientům, kteří se ocitli v obtížných situacích
22. prosince 2022 Právě teď

Celkem 15 vánočních balíčků předal za Občanskou poradnu a Nízkoprahové denní centrum Stanislav Větrovský. Devět balíčků putovalo vybraným devíti klientům Občanské poradny, se kterými se v roce 2022 setkávali. Byla mezi nimi jedna matka samoživitelka nebo žena, která pečuje o svého přítele a sama je na invalidním vozíku. Dárečky jsme předali jednotlivcům, kteří se sami potýkají s nějakou obtíží a snaží se ji řešit, třeba s podporou Občanské poradny. Pomoc v jejich snaze zvládnout těžkou situaci skutečně mnohdy se slzami v očích ocenili.

Překvapeni byli i dva z našich klientů Nízkoprahového denního centra, kteří žijí bez přístřeší. Skutečnost, že na ně někdo myslí, je opravdu potěšila. Zbylé vánoční balíčky jsme rozdělili mezi obyvatele poličské ubytovny, kteří občas využijí služeb Občanské poradny nebo Nízkoprahového denního centra.  Děkujeme MASO UZENINY Polička, a.s., za jejich výrobky, které jsme mohli předat ve vánočních balíčcích.

MASO UZENINY Polička