Běžím pro duši půlmaraton

Jak se zapojit?

1. Máte vybranou trať půlmaraton (21 km)
2. Doporučený dar je 100 Kč za jednotlivce a 200 Kč za rodinu. Darovat můžete přes platební bránu níže. Tím se také registrujete do závodu, váš dar je tak symbolickým startovným, které věnujete na rozvoj služby Centrum duševní zdraví Oblastní charity Polička.
3. Prosíme, v platební bráně vyplňujte správně vaše jméno a příjmení a mailovou adresu. Na tu vám přijdou informace a také vám do 48 hodin pošleme vaše startovní číslo.
4. Prostudujte si mapku a plánek.
5. Budeme rádi, když s námi budete sdílet vaše výsledky, fotky i zkušenosti.

Běžím pro duši půlmaraton

Vaše údaje

Chcete potvrzení o daru?

Datum narození

Rekapitulace

Děkujeme za vaše rozhodnutí darovat částku na projekt Běh pro duši - půlmaraton.

Více informací
Pro pokračování k platbě je nutné souhlasit s podmínkami darování.

Mapa a detailní popis trati

Jako pomyslný začátek označíme bránu U pivovaru v Poličce. Poté se dáme cestou směrem k zahrádkářské kolonii a za potokem u "bobkárny" první odbočkou do louky poběžíme k mostku přes potok dále po zelené turistické značce loukou kolem čističky až do Kamence, kde se dáme vpravo 📷. Po cca 50 metrech doběhnete k silnici 📷. Oproti zastávce přeběhneme do přilehlé odbočky 📷 a pokračujeme stále rovně 📷 luční cestou na kopeček 📷, kde se dáme vlevo 📷 na červenou turistickou značku a běžíme po ní stále rovně až do Oldříše. V Oldříši přeběhneme silnici a dále po cestě do kopečka kolem kravína (stále po červené) až na Lucký vrch. Z Luckého vrchu cestou k zastávce Pod Luckým Vrchem a tam přeběhneme šikmo cestou kolem kravína až na křižovatku do Telecího přes kterou proběhneme rovně a vyběhneme malým esíčkem na polní cestu a nad telecím běžíme až nad zemědělské družstvo, kde zahneme doleva k silnici. Na silnici odbočíme vpravo a kolem hospody po zelené značce běžíme do kopečka k fotbalovému hřišti za kterým se dáme po asfaltové silnici do kopce mezi pole. Nahoře běžíme vpravo sbíháme Rybníčku u kterého se dáme doleva stále po zelené značce a pokračujeme dále Sádecký lesy kde probíhala těžba a značení je značně zničené. Přes Suchou louku seběhneme stále po zelené značce do Sádku kde přiběhneme okolo kravinu na silnici dáváme se doleva k Lidmilovu Mlýnu a kolem Lidmilova Mlýnu doprava na polní cestu až na  křižovatku (na "Staré vsi") kde se odbočí doprava a esíčkem vyběhneme na Jelínek, běžíme přes Jelínek a alejí Liboháje až k pivovaru.

Kliknutím na ikonku fotoaparátu 📷 zobrazíte fotky přímo z trati.

OTEVŘÍT MAPU

Upozornění - prosíme buďte při sportu opatrní
Vzhledem k tomu, že závod běží/absolvuje každý sám, musí si zajistit občerstvení individuálně. Každý sám je také zodpovědný za svoje bezpečí. Pokud běžíte sami jakoukoliv trať, obzvláště pak půlmaraton a maraton, řekněte někomu, kam běžíte a nejlépe si vezměte s sebou telefon. Také prosím, dbejte na Vaši bezpečnost i v rámci silničního provozu. Děkujeme a přejeme krásný běh/ chůzi a hromadu zážitků.

Oblastní charita Polička není zodpovědná za vaši bezpečnost na trati. Prosíme, buďte na sebe opatrní a nepřeceňujte vaše fyzické schopnosti (o vhodnosti absolvování běhu se poraďte se svým lékařem).

Děkujeme vám!
I díky vám tak budeme moci podporovat lidi s duševními obtížemi i jejich rodiny na jejich cestě k zotavení.
Podporou benefičního běhu také přispíváte k tomu, aby se co nejvíce lidí dozvědělo o možnostech pomoci svým blízkým, kteří bojují s duševní nemocí. A také, abychom nezapomínali sami na sebe v podpoře vlastního duševního zdraví.

Tým CDZ 2024

Tým Centra duševního zdraví