Záměry

• Oblastní charita Polička

• Spoluúčast na nákladech spojených s rekonstrukcí domu č. IV, Vrchlického čp. 10, v kterém poskytujeme služby sociálně terapeutických dílen a sociální rehabilitace. Na řešení případných technických nedostatků a výměn dosluhujícího vybavení používaného v souvislosti s poskytováním sociálních služeb (například výměna plynového kotle nebo plošiny pro vozíčkáře v Charitním domě I. sloužícím lidem s mentální postižením, případně na další nenadálé havárie jako je zatékání střechami apod.)

250 000 Kč
    • Částečné pokrytí provozních nákladů ošetřovatelské služby a domácí hospicové péče, včetně osobních nákladů na odborníky v domácí hospicové péči (lékaři, psychoterapeut), které nelze hradit z plateb zdravotních pojišťoven.

185 000 Kč
    • Přímá pomoc sociálně slabým v místě působnosti Oblastní charity Polička, případně humanitární pomoc.

25 000 Kč
    • Projekty v Indii: kvalifikační kurzy pro nevyučené a nezaměstnané mladé lidi a dětské večerní vzdělávání v oblasti Bangalore, podpora nemajetných školáků a vysokoškolských studentů v oblasti Belgaum.

25 000 Kč
    • Krytí nákladů vzniklých při odstraňování následků povodní, požárů apod.

15 000 Kč