Města a obce

Návrh bez názvu(12)

Podpora činnosti služeb  Oblastní charity Polička každoročně přichází z měst i mnoha obcí poličského regionu i svitavského okresu, kde naše služby poskytujeme.

Spolupráce si velice vážíme
a s
rdečně za ni  děkujeme.

POLIČKA - znak bez Pol               znak_svitavy              Litomysl-znak-252x300              BYSTRE_ZNAK_2

Podpořili nás:

ROK 2021

• Pardubický kraj
  • města: Polička, Litomyšl, Svitavy – město Svitavy podporuje sociální služby a spolkovou činnost, Bystré
  • městyse: Jimramov, Svojanov
  • obce: Bělá nad Svitavou, Benátky, Borová, Březiny, Cerekvice nad Loučnou, Čistá, Desná, Dolní Újezd, Hartmanice, Hradec nad Svitavou, Korouhev, Lubná, Oldřiš, Osík, Pomezí, Pustá Kamenice, Radiměř, Rovečné, Sádek, Sebranice, Stašov, Široký Důl, Telecí, Trpín, Vendolí, Vítějeves

ROK 2020

• Pardubický kraj
  • města: Polička, Bystré, Litomyšl, Svitavy – město Svitavy podporuje sociální služby a spolkovou činnost
  • městyse: Jimramov, Svojanov
  • obce: Banín, Borová, Cerekvice, Čistá, Dolní Újezd, Hartmanice, Hradec nad Svitavou, Kamenec, Karle, Korouhev, Květná, Lubná, Oldřiš, Osík, Pomezí, Poříčí u Lit., Pustá Kamenice, Pustá Rybná, Radiměř, Rovečné, Sádek, Sebranice, Sloupnice, Sulíkov, Široký Důl, Telecí, Trpín, Vendolí, Vítějeves

ROK 2109

• městyse: Jimramov, Svojanov
  • obce: Banín, Benátky, Borová, Borovnice, Březová nad Svitavou, Cerekvice, Čistá, Dolní Újezd, Hartmanice, Hradec nad Svitavou, Jimramov, Kamenec, Karle, Korouhev, Květná, Lubná, Oldřiš, Osík, Pomezí, Poříčí u Lit., Pustá Kamenice, Pustá Rybná, Radiměř, Rovečné, Sádek, Sebranice, Stašov, Svojanov, Široký Důl, Telecí, Trpín, Vítějeves

ROK 2018:

• města: Polička a Litomyšl
  • obce: Benátky, Borová, Borovnice, Budislav, Cerekvice, Dolní Újezd, Hartmanice, Hradec nad Svitavou, Jimramov, Kamenec, Korouhev, Lubná, Morašice, Oldřiš, Osík, Pomezí, Poříčí u Litomyšle, Pustá Kamenice, Pustá Rybná, Radiměř, Rovečné, Sádek, Sebranice, Stašov, Svojanov, Široký Důl, Telecí, Trpín, Vítějeves

Společně pomáháme a doprovázíme nejeden lidský příběh. Jsou to příběhy o svízelných životních situacích, ale také o velké radosti, lidské dobrotě, blízkosti, sdílení, dobré i pevné vůli a pomoci.
Darovat a poděkovat, to je jako nadechnout se a vydechnout
- je to SPOLEČNÝ HLAS VAŠEHO a NAŠEHO SRDCE ...