Galerie výrobků AC dílen

Představujeme Vám ruční výrobky vytvářené rukama lidí s mentálním postižením v AC dílnách a v menší míře také v Denním stacionáři. Každý je originální rukodělnou prací, proto prosím považujte rozměry i výsledný vzhled uveřejněný v níže uvedené fotogalerii za orientační. Výrobky jsou bez atestu a mohou být požívány pouze jako dekorace.

Jak můžete naše výrobky získat?

• Můžete si je zakoupit nebo objednat v obchodě Fimfárum (v množství do 10ti kusů od jednoho výrobku), odběr je vždy osobní. Poštou ani jinými přepravními společnostmi výrobky neposíláme. Objednat výrobky můžete v obchodě osobně nebo na kontaktech: tel. 731 604 254, e-mail: fimfarum@pol.hk.caritas.cz
  • Objednávka nad 10 ks od jednoho výrobku bude ošetřena smluvně, a to po individuálním vyhodnocení záměrů zájemce naší stranou. V takovém případě se, prosím obraťte na kontakty: tel. 731 598 815, mail: jaroslava.trmacova@pol.hk.caritas.cz. Naše charitní výrobky jsou určeny pro koncového zákazníka, nejsou určeny pro další prodej.
  • Pokud máte zájem objednat si větší množství převážně drobnějších výrobků jako dárkové předměty pro Vaše obchodní partnery, obraťte se, prosím s Vaším požadavkem na kontakty: tel. 731 598 815, e-mail: jaroslava.trmacova@pol.hk.caritas.cz

Nákupem tohoto zboží podpoříte činnost středisek AC dílny a Denní stacionář.

Prohlédněte si nabízené výrobky