Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

• Máte rádi Vánoce a toužíte si prodloužit jejich krásnou atmosféru?
  • Máte chuť vykonat něco mimořádně dobrého pro druhé?
  • Chcete zažít hezké chvíle ve velké společenosti dalších kamarádů a kamarádek?

Zapojte se do Tříkrálové sbírky 2019!

Místo: město Polička
Termín: 5. 1. 2019, 09:00 — 5. 1. 2019, 13:00

Pojďte s námi do betléma

A spolu s pastýři, darovníky i mudrci se v živém betlému pokloňme právě narozenému dítěti položenému do jeslí.

Místo: Náměstí Palackého, Polička
Termín: 5. 1. 2019, 09:00 — 5. 1. 2019, 09:30

Tři králové trochu jinak

Trochu jinak, snad ještě atraktivněji, chce Oblastní charita Polička zahájit letošní Tříkrálovou sbírku. Po průvodu, jehož trasa povede namísto Šaffovy a Václavské ulice nově ulicí Vrchlického, se připojí k závěrečnému dění živého betlému, který na náměstí Palackého v sobotu 5. ledna 2019 v 9 hodin ztvární poličtí farníci.

Chystá se otevření nových prostor pro lidi bez domova

Nízkoprahové denní centrum Charity je určeno lidem bez přístřeší nebo žijícím ve velmi špatných bytových podmínkách. Nízkoprahové denní centrum Charity je určeno lidem bez přístřeší nebo žijícím ve velmi špatných bytových podmínkách.

Tříkrálová sbírka začíná! 1. ledna vyrazí na koledu tisíce charitních králů

Jedenáctiletý Vojta nepůjde příští pátek do školy, ale přesto ho čeká náročný den. Spolu s Aničkou a Damiánem se vydají na tříkrálovou koledu. Předpověď počasí zatím slibuje teploty kolem nuly, to by mohlo jít dobře. Horší by bylo, kdyby napadl sníh jako předloni: v hábitech tří králů se závějemi brodí hůř, rychle nasáknou vodu a snadno mrznou. Vojtova skupina bude koledovat jeden den, pak je vystřídají jiní. Koledníky dobročinné Tříkrálové sbírky tak můžete potkat v ulicích od 1. do 14. ledna. Těšit se můžete i na řadu doprovodných akcí.

Živý betlém se vrací do Poličky

V sobotu 5. ledna 2019 v 9 hodin ráno mohou Poličští opět po letech vidět na náměstí Palackého živý betlém.

Charitní sestry pokračují ve stávkové pohotovosti

Stávková pohotovost sester Charity Česká republika a dalších velkých poskytovatelů domácí zdravotní péče a zdravotní péče v pobytových v pobytových zařízeních pokračuje.