Poděkovali jsme vlastním dílem Zobrazit fotogalerii
15. září 2020 Články

Poděkovali jsme vlastním dílem

V článku „Za pacienty v terénu spolehlivěji a bezpečně“ uveřejněném na našem webu 23. července 2020, jsme veřejnost podrobně seznámili s nebývalým darem, kterého se naší Charitě dostalo právě v letních měsících. Je jím nový vůz Škoda Octavia Combi, která posiluje zajišťování našich terénních zdravotních a sociálních služeb. Jsme moc rádi, že tuto dobrou zprávu můžeme nyní rozšířit o dvě další související.

Tou první a podstatnou je skutečnost, že nové auto – naše Velrybka – je v plném nasazení a denně slouží, slouží a zase slouží a jezdí za potřebnými pacienty opravdu spolehlivě a bezpečně. Druhá zpráva má podobu našeho drobného poděkování, které jsme zaslali společnosti Škoda Auto, a.s. – je jím obrázek nového auta tak, jak ho my vidíme charitním okem a vnímáme charitním srdcem. Moc nás těší, že jsme mohli poděkovat také vlastním dílem šikovných rukou. Obrázku se totiž zhostili s velkou láskou a tvůrčím nasazením naše AC dílny. Dar bez poděkování by byl něčím neúplným. Darovat a poděkovat je totiž jako nadechnout se a vydechnout. Je to mluva našeho srdce. Moc děkujeme.

Mgr. Marcela Vraspírová

vedoucí správního střediska