Paní věší prádlo/papuče na podporu Domácího hospice sv. Michaela
19. září 2022 Aktuálně

Paní věší prádlo/papuče na podporu Domácího hospice sv. Michaela

Držme se až do konce DOMA. Osvětová akce na podporu domácích hospiců každoročně vrcholí Papučovým dnem. Oblíbená kapela Paní věší prádlo zahraje na podporu našeho domácího hospice. Tentokrát tedy nebude věšet prádlo, ale papuče. V pátek 30. září 2022 vás zveme na koncert Paní věší prádlo a Anopheles do Divadelního klubu v Poličce. A proč zrovna papuče?

80 procent lidí si přeje umřít doma, ale jen 20 % se to skutečně podaří. V klidu, v bezpečí a obklopeni svými nejbližšími. Ač se to může zdát těžké, umírání doma přináší překvapivě hodně. O odbornou zdravotní i psychosociální péči se postará tým našeho domácího hospice. Papuče se staly symbolem pohodlí domova. Mobilní hospice umožňují umírajícím strávit poslední chvíle důstojně a DOMA. Přinášejí do domácností odbornou zdravotní péči, informace a potřebnou podporu. Pomáhají rodinám doprovázet jejich blízké až do úplného konce.

Na podporu Domácího hospice sv. Michaela zahrají v pátek 30. září 2022 v Divadelním klubu v Poličce kapely Anopheles a Paní věší prádlo. Startujeme v 19:30. Vstupné činí 155 Kč, vstupné v papučích je za polovic.