Jak se nám líbilo na Burze filantropie?
27. září 2022 Aktuálně

Jak se nám líbilo na Burze filantropie?

Moc. Letošní Burza filantropie pro okres Svitavy se uskutečnila v krásném prostředí Ekumenické kaple na Zámeckém návrší v Litomyšli ve středu 21. září 2022. Setkání plné lidí z organizací, které pomáhají, a jejich kolegů z firemního sektoru, kteří se rozhodli stát se dárci a podpořit neziskové organizace.

My jsme chtěli roztočit charitní EKO kola. Moc děkujeme všem, kteří se účastnili květnového hlasování. Jak dopadla Burza filantropie v Litomyšli?

Roztočit EKO kola nám pomůžou dárci, kteří se rozhodli přispět celkem 53 000 Kč. Děkujeme dárcům, nakoupíme kola, koloběžky, hůlky pro pěší chůzi a vyrazíme s klienty na vycházku, nebo pošleme naše pečovatelky za klienty na kole. Auta jsou pro nás sice nezbytností, „šlapadla“ však cestou ke zdravějšímu životnímu stylu a čistému ovzduší. Příspěvek donátorů umožní nakoupit městská kola, koloběžku, helmy i hůlky Nordic Walking. Zkrátka budeme se pohybovat zdravěji a šetrněji.

Děkujeme dárcům, kteří nás na Burze filantropie podpořili. Vážíme si nejen vaší finanční či materiální pomoci, ale také důvěry, kterou v naší Charitu tímto vkládáte.

Roztočit eko kola nám svým darem pomohou:
PHATEC, s.r.o.
VHOS, a.s.
LIMES, s.r.o.
Adfors, s.r.o.
TPR, s.r.o.
Medesa, s.r.o.
Město Jevíčko
Pardubický kraj

Děkujeme také Koalici nevládek Pardubicka (KONEP) za každoroční pořádání Burzy filantropie a hledání cest, kterými se neziskový a firemní sektor může propojit.

Burza filantropie 2022_nasli jsme partnery

Fotografie KONEP, Burza filantropie