Materiální pomoc pro Moravu
25. června 2021 Aktuality

Materiální pomoc pro Moravu

Několik moravských obcí bylo ve čtvrtek 24. června 2021 zasaženo tornádem, situace je kritická, lidé přišli o své domovy. Situace si vyžádala také oběti na životech a desítky zraněných ... děkujeme, že nejste lhostejní. Děkujeme za Vaše připojení k finanční i materiální pomoci, děkujeme za sdílení, podporu i modlitbu.

V neděli 27. června odpoledne odjela první poličská charitní dodávka s materiální pomocí na Moravu - konkrétně do Hodonína. Vyřizujeme veliké poděkování za solidaritu a rychlou pomoc - přikládáme z cesty několik aktuálních fotografií a po konzultaci potřeb přímo v místě neštěstí aktualizujeme seznam přijímaných potřeb, pomůcek apod.
Nedělního odvozu do Hodonína se ujali David Rokos a charitní dobrovolníci Michal a Matěj Chmelovi. Velké díky, pánové????. Za víkendovou službu na CHD IV. patří dík Evě Skalníkové, Šárce Pešinové, Petře Zahradníkové a Ivě Rokosové ... sehraný tým a správné holky do nepohody.
Druhý vůz naplněný humanitární pomocí směřuje z OCHP do Hodonína ve čtvrtek 1. července. Aktuální materiální potřeby jsou již dostatečně naplněny. Níže jsou uvedeny trvající potřeby na stavební materiál či další rozměrný pomocný materiál. Stále ale také pokračuje možnost podpory postižených oblastí prostřednictvím sbírkového konta zřízeného Diecézní charitou Brno. Tato pomoc je v současné situaci nejpružnější a nejefektivnější.

DĚKUJEME ZA SOLIDARITU, OBĚTAVOST, SOUCÍTĚNÍ A NEZIŠTNU POMOC V NOUZI ... I ZA PŘIPOJENOU MODLITBU.

OCHP - plakát pomoci 2. aktualizace_Stránka_2
Mgr. Marcela Vraspírová