V měsíci dubnu naše pracovní i odpočinkové chvíle zcela naplnil charitní Běh pro Domácí hospic sv. Michaela. Vedle charitních pracovníků se nebývalou měrou zapojila i pohybem nadšená široká veřejnost z poličského regionu, a to napříč opravdu všemi generacemi. Podpořit nás přijeli i mnozí přespolní. Nejvzdálenější účastnici jsme evidovali až v irském Dublinu, které byla mimořádně uznána tzv. virtuální trať. Na výběr bylo 5 skvěle označených tratí v okolí Poličky. Jejich délka byla od 2,6 km až po trať maratonovou tedy 42,195 km. I ta byla několika běžci pokořena. Formou startovného jsme pro Domácí hospic sv. Michaela společně vyběhali podporu přes 80 tis. Kč. Velké poděkování proto patří všem, kteří na tratích zanechali svou nesmazatelnou stopu.       V těchto dnech pro Vás zpracováváme výsledky běhu, statistiky a podrobné vyhodnocení. Informace budou zvěřejněny do 10. května.  Těšíme, až Vás s nimi seznámíme. Buďte trpěliví s námi :-).

Fotografie z akce "Běžíme pro Domácí hospic sv. Michaela" si zobrazíte zde.

běh - upozornění