4. září 2020 Aktuality

AKTUÁLNÍ ZPRÁVY

z Oblastní charity Polička - pro veřejnost i klienty

Zpráva ze dne 16. září 2020:

Z důvodu dočasné personální nedostatečnosti je až do odvolání uzavřena Občanská poradna, a to k osobním konzultacím v Poličce i konzultovnách v Litomyšli a Bystrém. Jsme Vám ale plně k dispozici na telefonních kontaktech 731 604 683 a 731 598 812.

Děkujeme za pochopení.

Zpráva ze dne 8. září 2020:

Občanská poradna Oblastní charity Polička od úterý 8. září 2020 opět zajišťuje službu v běžném režimu, tedy i pro osobní kontakty - ve svých konzultovnách v Poličce, Litomyšli i Bystrém.

Zpráva ze dne 6. září 2020:

K níže uvedené zprávě ze 4. září 2020 poskytujeme aktuální doplnění:

U všech našich pracovníků, kteří byli testování na přítomnost onemocnění Covid - 19, byly výsledky testu negativní. Provoz Denního stacionáře i AC dílen tedy od pondělí 7. září 2020 pokračuje v běžném režimu. Dodržování hygienických pravidel a opatření je i nadále samozřejmostí.

Zpráva ze dne 4. září 2020:

Vážení spoluobčané, milí klienti,

považujeme za profesně i lidsky správné Vás informovat o aktuální situaci u nás v Oblastní charitě Polička, a to s odkazem na šíření onemocnění Covid – 19. Přes všechna opatření, která jsme podnikli v našich charitních službách, se ani nám výskyt onemocnění nevyhnul. Evidujeme ho u pracovnice Občanské poradny a u jednoho klienta AC dílen.

Občanská poradna je nyní až do odvolání uzavřena k osobním kontaktům. Pracovníci Občanské poradny jsou Vám však stále k dispozici na telefonních číslech: 731 604 683, 731 598 812. K osobnímu kontaktu v případě potřeby můžete využít nejbližší Občanskou poradnu Oblastní charity v Ústí nad Orlicí.

Ve službě AC dílen spolupracujeme s Hygienickou stanicí Svitavy na trasování kontaktů. Pracovníci, kteří přišli do kontaktu s nemocným klientem, podstupují testování na onemocnění Covid – 19, abychom mohli službu bezpečně nadále poskytovat pro ostatní klienty v AC dílnách a Denním stacionáři, který sídlí v téže budově OCHP.

Všechny ostatní služby Oblastní charity Polička poskytujeme bez omezení a s maximálním důrazem na dodržování základních hygienických pravidel, která jsou v souvislosti s onemocněním Covid – 19 uplatňována.

Děkujeme všem našim zaměstnancům za práci v této náročné době a za jejich velké nasazení.  Zároveň se omlouváme klientům, že nemohou dočasně využívat zmíněné služby.

Děkujeme všem za pochopení a podporu.

Mgr. Martin Dvořák, ředitel OCHP