Občanská poradna nově v Bystrém

Vážení čtenáři, od 1. 4. 2019 otevíráme ve městě Bystrém nové kontaktní místo Občanské poradny (středisko Oblastní charity Polička). Každou středu tam budeme mít pro zájemce otevřeno od 13,00 do 16,00 hodin na adrese Bystré, náměstí Na podkově 68 (2. poschodí multifunkčního domu).

I v Poličce však chceme vyjít občanům vstříc – prodlužujeme hodiny poradny pro veřejnost. A navíc službu poradny rozšiřujeme i o možnost terénních výjezdů. Nemocní, staří lidé nebo osoby omezené těžkou invaliditou si mohou naši návštěvu objednat přímo do své domácnosti.

Úřední hodiny poradny od 1. 4. 2019

• v Poličce:        pondělí           8,00 – 12,00; 14,00 – 16,30;           čtvrtek 8,00 – 12,00; 13,00 – 16,00
  • v Litomyšli:     úterý               13,00 – 16,00
  • v Bystrém:      středa             13,00 – 16,00

Poradenství je poskytováno bezplatně a diskrétně. Abych čtenářům poněkud lidsky přiblížila, co u nás lidé například řeší, dovoluji si vám nabídnout jeden příběh našeho klienta. Jména a časový kontext jsou samozřejmě pozměněny. Ale dotyčný člověk tyto těžké věci prožil. Jeho příběh se dočtete ve článku "Táta Novák".

Jana Flídrová