Turnaj v PÉTANQUE na podporu duševního zdraví

10. 9. 2020, 14:00 - 10. 9. 2020, 18:00 Polička - Na Valech - park u hradeb Ostatní, Akce pro dobrovolníky, Akce pro veřejnost

Čas zážitků rozhodně neskončí s letními prázdninami, a tak se s námi můžete těšit na akci, která Vás jistě potěší, a pokud nás přijdete podpořit, uděláte navíc mnoho dobrého také pro svoje duševní zdraví.

Již IV. ročník TURNAJE V PÉTANQUE na podporu duševního zdraví, který putuje Pardubickým krajem a městy s dostupnými službami pro lidi s duševním onemocněním, letos míří do Poličky. Týmy zastupují pracovníci sociálních a zdravotních služeb, lidé se zkušeností s duševním onemocněním, zástupci měst, samospráv, dobrovolníci aj.
Cílem sportovního klání je dobře se pobavit, prožít společně příjemné chvíle a posílit vzájemný partnerský vztah.
A proto - PŘIPOJTE SE K NÁM – svojí účastí posílíte fandící publikum, podpoříte všechny hráče, uděláte radost sobě i druhým. V neposlední řadě uděláte mnoho dobrého pro svoje duševní zdraví. Vaše přízeň a divácká účast nás velice potěší. Jste srdečně zváni a vítáni.
Turnaj v pétanque pořádá charitní středisko Otevřené dveře
Akce se koná pod záštitou radního Pardubického kraje Pavla Šotoly.
Mgr. Jana Dobrovolná

vedoucí Otevřených dveří