Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

S vůní vanilky 2017

V předvečer adventu AC dílny Oblastní charity Polička návštěvníkům opět připraví působivé předvánoční překvapení. Tentokrát představí Svatou v rodinu a zobrazování vánočního příběhu na pozadí výtvarného umění.

Místo: Charitní dům I., Vrchlického 22, Polička
Termín: 1. 12. 2017, 08:00 — 1. 12. 2017, 17:00

Potravinová sbírka poprvé

Poprvé v historii se Oblastní charita Polička zapojila do Národní potravinové sbírky. V sobotu v poličském Tescu lidé naplnili nákupní košíky 513,74 kg trvanlivých potravin a základními hygienickými potřebami.

Verše

Verše z pera paní Jaroslavy Velové, klientky Oblastní charity Polička.

Podpůrná skupina pro blízké lidí s duševním onemocněním

Máte někoho, kdo onemocněl duševní nemocí?

Tak neváhejte a přijďte na další setkání podpůrné skupiny pro blízké (rodina, přátelé, kamarádi) osob s duševním onemocněním.

Místo: Charitní dům III., Vrchlického 10, Polička
Termín: 21. 11. 2017, 17:30 — 21. 11. 2017, 18:00

Setkání pozůstalých

Mší svatou v kostele sv Michaela a posezením u kávy v Charitě si pozůstalí po zemřelých, společně se členy hospicového týmu Domácího hospice sv. Michaela, 11. listopadu 2017 zavzpomínali na lidi, kterým v uplynulém roce v závěru jejich života dosloužili.

Svatomartinské veselí

Dne 8. 11. 2017 jsme se společně s klienty AC dílen a Denního stacionáře zúčastnili Svatomartinského veselí v Moravské Třebové.

Benefiční koncert

CORALE, osvědčený, skvělý pěvecký soubor ze Žamberka už podruhé, tentokrát se zbrusu novým programem připraveným ke svému 25. výročí, vystoupí na benefičním koncertu Oblastní charity Polička. V jeho originálním pojetí zazní A Little Jazz Mass (Malá jazzová mše) od Boba Chilcotta. Program doplní africké spirituály, gospely a swingové a další melodie.

Vstupné 80 Kč. Prodej vstupenek hodinu před koncertem v kostele sv. Jakuba v Poličce.

Místo: kostel sv. Jakuba, Polička
Termín: 4. 11. 2017, 17:00 — 4. 11. 2017, 18:00

S vůní vanilky v obrazech

Adventní výstava S vůní vanilky, kterou každoročně zve Oblastní charita Polička návštěvníky do svých prostor v Charitním domě I.., má nevyčerpatelnou studnici nápadů.

Cenu Charity ČR letos obdrželo devět nominovaných

Sedm žen a dva muži obdrželi 31. října letošní Cenu Charity ČR. Toto ocenění je poděkováním a veřejným uznáním za nelehkou a obětavou práci vynikajících pracovníků, dobrovolníků a podporovatelů Charity ČR. Slavnostní předávání proběhlo v rámci 26. benefičního koncertu Arcidiecézní charity Praha, který byl věnován památce kardinála Miloslava Vlka a uskutečnil se v pražském Obecním domě.