Vy jste to dokázali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Postavili jste se za nás v Burze filantropie Svitavsko a s velkou převahou jste dotlačili projekt "Vyženeme nezvaného nájemníka" Oblastní charity Polička do vítězného konce. Vážení a milí hlasující: "DĚKUJEME VÁM!"

"Vyženeme nezvaného nájemníka" díky Vašemu monumentálnímu hlasovacímu zapojení přestane být pouhou slovní hrozbou. S 31,8 % jsme obsadili 1. místo v hlasovací tabulce a měli bychom automaticky postoupit do druhého obhajovacího kola Burzy filantropie, které se bude konat v říjnu 2015 v Litomyšli. Slovní hrozba má velkou šanci stát se skutečností a tesaříku fialovému, a je-li v krovech nové budovy Charity ještě nějaký jiný brouk, pak i jeho sqotu možná brzy zazvoní hrana.

Pro nás překvapivé a pozoruhodné je nejen první místo, kam jste poličskou Charitu v Burze dosadili, ale také  náskok před druhým následujícím účastníkem (17,2 %). Žasneme a máme opravdu velkou radost. Děkujeme vašim prstíkům, že se ochotně a zdárně proklikaly hlasovacím bludištěm, a srdcím a mozkům, které jejich činnost vedly.  Je nám jasné, že lidové hlasování je trochu nespravedlivé, protože všechny zúčastněné neziskovky měly a mají své originální a užitečné projekty. Ale po pravdě, bylo by nám hodně líto, kdybychom se po tolikerém volání Vás o pomoc nedostali alespoň do druhého kola. To, že Vám poličská Charita a její shánění šestáčků na splácení a opravu starého baráku nejsou jedno, je hodně povzbuzující. Ještě jednou upřímně děkujeme.