S vůní vanilky 2017

V předvečer adventu AC dílny Oblastní charity Polička návštěvníkům opět připraví působivé předvánoční překvapení. Tentokrát představí Svatou v rodinu a zobrazování vánočního příběhu na pozadí výtvarného umění.

Místo: Charitní dům I., Vrchlického 22, Polička
Termín: 1. 12. 2017, 08:00 — 1. 12. 2017, 17:00
Kategorie: Akce pro veřejnost, Výstava

Katoličtí a evangeličtí kněží z Poličky a okolí Vám povypráví o způsobech a stylech zobrazování Vánoc a Svaté rodiny na uměleckých dílech - na obrazech. Krátké vyprávění přizpůsobí různým věkovým kategoriím diváků, aby bylo zajímavé pro malé děti, poutavé pro dospívající a srozumitelné pro dospělé i ty více zkušené. Vyplatí se tady zastavit.

Na výstavě dále uvidíte tvorbu skleněných vitrážových dekorací, určitě se podívejte na dovednost keramika a tvůrčí esprit paní zdobící perníky. Můžete si také nakoupit. Vyberete si užitečně z pestré škály adventních věnců vytvořených klienty AC dílen, zdobené perníčky, medové dobroty a originální ruční výrobky - odekorativní a dárkové předměty z AC dílen a Denního stacionáře.

Vstup je zdarma.

Těšíme se na Vás.

Přijďte učinit první předvánoční nádech...přijďte na S vůní vanilky!