Zaskočte na besedu

Přátele poličské Charity, dárce, dobrovolníky, sponzory, bývalé i současné klienty a jejich rodinné příslušníky i kohokoliv jiného přivítáme na první veřejnou prohlídku nového charitního domu Vrchlického ulici čp.16.

Místo: Vrchlického 16, Polička
Termín: 24. 5. 2018, 08:00 — 24. 5. 2018, 17:00
Kategorie: Den otevřených dveří, Akce pro dobrovolníky, Akce pro veřejnost, Setkání dárců

Kdykoliv mezi osmou a sedmnáctou hodinou se můžete zastavit do nového charitního domu a prohlédnout si od sklepa po střechu, jaké nové využití jsme bývalému penzionu vtiskli. Provedeme Vás, vysvětlíme a zodpovíme Vaše dotazy. Budete-li mít zájem nahlédnout do dalších dvou charitních domů I. a III., na vlastní oči uvidíte změny, které jsme díky koupi další nemovitosti mohli uskutečnit ve prospěch středisek pro lidi s mentálním postižením - v Denním stacionáři a v AC dílnách. Rádi Vás do těchto domů doprovodíme.

Potěší nás, když nebudete spěchat, chvíli se u nás zastavíte a přijmete pozvání na malé občerstvení a přátelské posezení v novém domě nebo na charitní zahradě. Mnohým  z Vás jsme velmi vděčni za podporu a pomoc, které se nám od Vás dlouhodobě dostává a rádi bychom Vám projevili náš vděk.

Na Vaši návštěvu se skutečně těšíme!