On-line Nebeská aukce uměleckých děl

Poprvé na Poličsku!

Oblastní charita Polička pořádá benefiční on-line Nebeskou aukci uměleckých děl. Připojte se a vydražte pro sebe z široké nabídky obraz, fotografii nebo jiný umělecký artefakt.

Místo: www.aukcecharita.cz
Termín: 5. 6. 2017 — 25. 6. 2017
Kategorie: Benefiční akce, Ostatní, Akce pro veřejnost

Aktivní účastí v Nebeské aukci podpoříte veřejnou sbírku Dům pro Charitu, z které hradíme nejnutnější opravy a splátky úvěru na pořízení a zprovoznění Charitního domu III.

headLogo

Aukce bude spuštěna na webu www.aukcecharita.cz 5. června od deseti hodin a 25. června v 10 hodin možnost dražit skončí. Po tuto dobu mohou zájemci přihazováním soutěžit o cca padesát zajímavých uměleckých děl: obrazy malované různými technikami, grafiky, art fotografie i trojrozměrné předměty. Všechny vytvářeli buď renomovaní umělci nebo významnější autodidakti s výstavní historií a věnovali je Oblastní charitě Polička do aukce zdarma, aby podpořili benefiční účel Dům pro Charitu. Za všechny velkorysé dary dárcům velmi děkujeme.

Zájemce o účast v aukci vstoupí do dražby zaregistrováním. Registrační údaje slouží pouze administrátorovi aukce a budou použity ke komunikaci s vítěznými dražiteli v souvislosti s převzetím díla, výjimečně také při výskytu  problémů během přihazování. Nezvolí-li zájemce o účast v aukci jinak, bude v historii přihazování vždy zobrazován pod anonymním kódem.

Při zaregistrování  je nutné, aby se zájemce o účast v aukci seznámil pravidly aukce, a aby si přihlašovací údaje poznamenal. (V případě zapomenutí vstupního hesla systém umožňuje jeho obnovení.) Za okamžik po zaregistrování přijde zájemci do jeho mailové schránky oznámení, po jehož potvrzení je registrace aktivována. Od tohoto okamžiku se stává účastníkem aukce a může v uvedeném období od. 5. - 25. 6. v záložce Aukce (Katalog) soutěžit o zvolená díla přihazováním v rozmezí 10 - 1000 Kč. Po potvrzení příhozu nelze vzít přihozenou částku zpět.

Tři a jeden den před koncem dražebního období všem účastníkům z adresy Nebeská aukce - robot přijde do jejich mailových stránek upozornění na blížící se konec. Pořádající organizace jim tím poskytuje prostor pro kontrolu svých výsledků a výher a pro poslední "přihazovací zásahy". Po skončení dražebního období bude administrátor aukce vítěze kontaktovat, aby s nimi dohodl postup při převzetí vysoutěženého díla.

Milí účastníci Nebeské aukce, přejeme Vám dobrou zábavu, přiměřené napětí a  hodně úspěchů v zápase o vyhlédnuté dílo. Hlavně si však přejeme, abyste ani v náporu adrenalinu nezapomněli, že jde především o dobročinnost, a že vyhrát v Nebeské aukci neznamená jenom získat atraktivní umělecký předmět pro svou domácnost, ale také podporu poličské Charity, kterou pro svůj třetí dům potřebuje. A především za to Vám, dražitelům i umělcům - dárcům, ze srdce děkujeme.

Už nyní si můžete Nebeskou aukci na www.aukcecharita.cz prohlédnout a sledovat, jak v ní díla postupně přibývají.

Pokud jste si v katalogu žádné dílo nevybrali, ale přesto byste chtěli na Dům pro Charitu přispět, můžete způsoby uvedenými ZDE. Budeme vám velmi vděčni.